Werkzaamheden

Wij verrichten een grote verschiedenheid aan werkzaamheden, waaronder:

Dak- en loodgieterswerk

Dak- en loodgieterwerk


Onze dak- en loodgieterswerkzaamheden bestaan uit het maken van bitumineuze en kunststofdaken in zowel nieuwbouw als renovatie van particulier en utiliteit.

Bitumineuze dakbedekking bestaat uit rollen van bitumen welke aan elkaar worden gebrand door middel van een brander. Kunststof dakbedekking bestaat uit rollen van PVC welke aan elkaar worden geföhnd door middel van hete lucht. Dit heeft als grote voordeel dat er geen open vuur meer betrokken is bij de verwerking van de rollen, dus minder kans op brandgevaar. Ook is de levensduur van de kunststofdakbedekking langer als van bitumen.

Onze dak- en loodgieterswerkzaamheden bestaan verder uit het maken van zinken goten en hemelwaterafvoeren, wandbekledingen en dakrandafwerkingen, op maat. Deze worden door ons ingemeten en besteld, en worden door onze mensen ter plaatse op het werk gemonteerd.

Water, gas en riool

Dak- en loodgieterwerk


Wij leggen voor zowel de particuliere woningbouw als utiliteitsbouw, graag uw water- en gasleiding aan.

Daarnaast kunnen wij uw bestaande water- en gasleiding renoveren of repareren. Dit kunnen wij zowel in koper als in kunststof uitvoeren. Het kunststof waterleidingsysteem is van het merk Rehau. Het grote voordeel van kunststof leidingen is dat er aan de hulpstukken geen O-ringen zitten. Dit betekent dat deze niet kapot gedrukt kunnen worden, wat minder kans geeft op lekkage.

Tevens zijn wij er voor al uw rioolwerkzaamheden.

Sanitair

Dak- en loodgieterwerk


Wij zorgen ervoor dat uw droombadkamer wordt verwezenlijkt bij renovatie of nieuwbouw. Dit doen we allereerst door het adviseren bij de keuze van het sanitair in de showroom. Wij realiseren daarna uw droombadkamer met een professionele aannemer en tegelzetter.

Onze diensten wat betreft sanitair bestaan uit het leveren en monteren van verschillende producten zoals kranen, wastafel, wastafelmeubels, baden, douche's, stoomcabines, whirlpools, toiletten, inbouwreservoirs ed.Particuliere bouw

Dak- en loodgieterwerk


Wij begeleiden de bouw van uw nieuwe huis met onze verschillende diensten. Deze kunnen bestaan uit het installeren van sanitair, gas, water en riool enzovoort.

Ook kunnen wij zorgen voor de installatie van een professionele stofzuiginstallatie.
Dit alles doen wij, uiteraard, in nauwe samenwerking met uw aannemer.

Stofzuiginstallaties

Dak- en loodgieterwerk


Het installeren van een stofzuiginstallatie in uw huis heeft grote voordelen.

Eén van de voordelen is dat u niet meer met een stofzuiger door het huis hoeft te gaan, maar alleen met de slang. Deze kunt u in elke ruimte in de aansluiting in de muur steken.

Het tweede voordeel van een stofzuiginstallatie is dat er geen vuile lucht meer uw woning in wordt geblazen. Deze vuile lucht wordt direct via de stofzuiginstallatie naar buiten afgevoerd.

Wij realiseren graag in samenwerking met u een stofzuiginstallatie in uw woning.

Medische woningaanpassingen

Dak- en loodgieterwerk


Of het nu om het hele huis gaat of alleen om het toilet, Installatiebureau Bosmans realiseert alle denkbare woningaanpassingen voor u.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk de vertrouwde omgeving is voor ouderen of mensen met een (tijdelijk) lichamelijke beperking. Graag bieden wij onze helpende hand en diensten aan, zodat men zo zelfstandig mogelijk kan blijven functioneren en zo lang mogelijk in zijn/haar eigen omgeving kan blijven wonen.

We zetten samen met u op een rijtje hoe we uw woning veiliger, toegankelijker en comfortabeler kunnen maken, waarna we als centraal aanspreekpunt de totale aanpassing kunnen verzorgen.

Dit alles realiseren wij als Partner van Thuiscomfort, een initiatief van de Technische Unie. Met het laatste nieuws en kennis op het gebied van wooncomfort, toekomstgerichtwonen en aangepast wonen verzorgen wij gerichte adviezen en concrete oplossingen om uw wooncomfort en veiligheid te vergroten. In en om uw huis.